Disse vafler er efterhånden blevet lavet en del gange herhjemme hos os. Det jeg elsker ved disse vafler er at de virkeligt smager af noget og er super gode i sig selv, som tilbehør til suppe eller i stedet for brød til frokost
groft speltmel - for glutenfri version se*. Glutenfri banankage - se tekst herunder. glutenfri variant bruges en blanding af rismel, majsmel, hirsemel og/eller
Start med det glutenfri og reguler mængden af speltmel alt efter hvor klistret en dej, du ønsker. Imens vinden rusker udenfor (og hele lejligheden knirker) har den på denne søndag primært stået på indendørs hygge
Der findes et hav af opskrifter på glutenfri boller. Her kommer en opskrift på glutenfri boller, som jeg altid vender tilbage til, når jeg har prøvet så mange andre opskrifter
Og positivt overrasket blev jeg i høj grad, da jeg smagte på dette glutenfri `rugbrød`. Jeg synes ellers at glutenfrit brød (medmindre det er kage eller muffins) ofte er meget kedelig i smagen og meget `grødagtig`