Ihh hvor har jeg glædet mig til at dele denne opskrift med jer. Hvis du er vild medfransknougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavet fransknougat
P. o. r. t. v. i. n. ,. s. e. k. ø. d. g. c. h. l. a. V. E. L. B. K. O. M. N. S. Y. T. D. R. 1. 0. u. /. 2. p. I. C. ½. f. j. 7. 5. 4. æ. b. m. y. 6. (. 3. ). å. é. F
Jeg har også hørt at glukose (sirup) er perfekt til hjemmelavet nougat, så næste gang skal jeg prøve med det i stedet for honning eller almindelig sirup
Jeg lavede dog mine på en lidt anderledes måde da jeg gerne ville have at marshmellowsene blev blandet med peanutsene ligesom de er i traditionelle P-tærter
Rør dejen sammen medmarmeladenog romessens, så konsistensen er blød men ikke for tynd. Bare i fryseren med dem løbende, og når du har nok, er det bare at gå i gang
Spaghetti Bolognese (den rigtige slags – ikke blot hakket oksekød med en dåse hakkede tomater i). Smag til med salt og peber og lad saucen simre ved svag varme i min
Frisk og syrlig oglidt bitter clementin, blandet med rigitg god mørk chokolade. Med stor og overhængende fare for at skamrose min egen kreation vil jeg ikke sætte en skæppe over eget lys… Det her smager bare sindssygt godt
Den oprindelige opskrift fandt jeg her, men jeg ændrede en anelse på melangivelserne, så det lige passede med mit skabs indhold, og så lavede jeg kun ½ portion
Jeg har efterhånden set mange andre, der har lavet couscous af blomkål og for at være helt ærlig, så har jeg altid syntes, at det virkede lidt for sundt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.