Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Meget sundt, lækkert og dejlig mættende ♥. I begyndelsen af ugen rengjorde jeg en masse gode grønsager som jeg skar ud i mindre stykker til en ovnbagt æggekage med masser af grønsager
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Udover indisk mad er jeg også meget glad for søde kartofler, så dem har jeg selvfølgelig proppet inden i mine samosaer sammen med ærter, spinat, ingefær og masser af varme krydderier som garam masala og spidskommen
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Laks grillet på grillen, medgrillet asparges, nye kartofler og citron. Alt hvad der kan grilles bliver grillet, og køkkenet står næsten tomt hele sommeren
Bland Olie, Soya erstatning og salt og peber og bland det derefter grundigt med grøntsagerne. Under opskriften finder du en "Grundskabelon for grillede grøntsager", så du kan lege videre med ideen
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 1Skrab ogkog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
D. a. j. e. g. s. k. r. v. i. n. d. l. æ. t. m. f. o. ,. p. å. z. q. u. h. y. N. -. 2. b. (. P. S. ). V. ø. M. c. +. H. T. w. 1. ½. E. B. A. . ". 3. /. 4. K. I. G. O. F. 7. s g
Jeg havde købt en masse mørbrad på tilbud, så det blev derfor til denne luksus udgave og fordele er også, at kødet ikke behøver at blive marineret med blot krydderes
D. e. t. r. i. g. n. b. l. v. d. m. a. o. u. f. ,. h. ø. s. k. å. p. S. B. æ. j. K. y. /. C. G. N. J. 2. I. 0. 1. 5. 7. (. E. ). V. c. 4. F. 3. L. -. A. 6. 8. z
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.