D. e. n. r. t. s. k. u. l. o. p. i. d. g. h. a. v. æ. ø. b. c. ,. m. f. H. å. I. O. M. G. J. R. 1. 0. K. 2. x. 5. %. ½. 4. /. 3. q. F. S. y. T. B. N. 6. P. n l
De kan spises blot med lidt salviesmør (denne opskrift), gratineres og spises med en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
Lasagne al pesto er den anden (og lidt mindre kendte) af de mest klassiske måder at lave lasagne på – den første er selvfølgelig lasagne alla bolognese
D. e. t. f. i. n. s. v. l. k. m. a. g. o. p. r. å. d. ,. S. ø. h. j. H. b. u. y. ☀. ️. ½. -. 1. (. ). 4. c. 2. 3. E. 0. B. 5. ⋰. ¯. `. ´. L. &. N. *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ l
Dejen må ikke æltes for meget, da den vil suge alt for meget mel, og så vil gnocchierne blive seje. De nu afkølede kartofler skal nu moses, inden smør, det hele æg og æggeblomme kommer i massen
Denne retten er kjempegod og inneholder klassiske italienske smaker. Det å lage egne gnocchi er ikke veldig vanskelig – dessuten smaker det så utrolig mye bedre
Denne skal definitivt forsøkes igjen. Pork al Pastor. små tortillalefser. Del svinefileten i biter, legg det i en pose og la det marinere i alt fra to timer til over natten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.