For nylig kom der endelig en dom fra andre medier end denne blog, der undrer sig over den falske emballage-reklame med "Højt proteinindhold" i produkter som Frozen skyr
Dog holder det mig ikke altid fra at spise usundt, men når jeg så gør, dukker der en lille ond stemme op i mit hoved, som prøver at fortælle mig, at jeg nok skulle spise en gulerod i stedet for
Panna cottalagkage pyntet med abrikoser, ristet kokos og kandiseret violer Opskriften er lånt fra Lækre Lagkager, som lige umiddelbart er uden forfatter, men den er smæk fuld af fejl, der er bla
Tag gryden fra varmen og rør æggeblommerne i. Så må den sidste styling komme næste gang, jeg laver en Lemon Pie, for der bliver helt sikkert en næste gang
Nu har jeg snakket varmt om rabarber i et par indlæg efterhånden, så der kan ikke herske tvivl om jeg elsker rabarber i alle dens former - bortset fra én
Nye undersøgelser fra fødevarestyrelsen har nemlig bevist, at der er begrænsninger for, hvor meget fedt kødet egentlig kan optage, når det steges på en pande
Den kræver få indgridienser og er så nem at lave at den ikke engang skal bages. Den består i al sin enkelthed (næsten) kun af fedt, sukker og hvidt brød - Det bliver ikke mindre fitnessagtigt
cremefraiche. Men vær opmærksom på at de ikke får for meget og begynder at sprække. Tilsæt derefter cremefraiche, sukker, æg og vanillesukker og rør indtil det hele er blandt sammen
Kom godt med smør på en pande ved mellemhøj varme, ikke maks varme, og lad det smelte. Jeg foretrækker at pandekagerne ikke er kæmpe store men en lille smule tykke, og det passer med at hver pandekage laves af ca
Det er ikke porchetta. Det er heller ikke saltimbocca. Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
frø fra en halv vaniljestang. Denne Iskremen er super enkel å lage, og smaker skikkelig godt. Karamell saus til Is ( sånn brun flaske som står på is disken på de fleste dagligvare butikker)
Jeg var lidt bekymret, idet de ikke indeholdt helt det samme som de fleste andre brunkage opskrifter, men min mor påstod, at de var et hit og dette viste sig at være korrekt på flere måder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.