Dejen kommes i 2 lagkagebunde forme, foret med bagepapir. 1/2 bakke friske jordbær, 2 bananer og hakket chokolade. Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,. 1/2 bakke friske jordbær
Fredag var J syg og så havde vi god tid til at lave hjemmelavet nutella. Fandt en opskrift i Emmerys bagebog "Den økologiske bager" og fulgte den nogenlunde
Det her er det bedste brød jeg har smagt meget, meget længe (skrevet i al beskedenhed. -)). Kastanjemel giver en helt fantastisk smag til brødet, og selvom vi fik det til morgenmad, tror jeg det ville være helt perfekt til ost som en dessert
Citronsaft efter smag (jeg bruger som regel et par spsk). Tilsæt cream cheese og rør kort til cremen er samlet og tilsæt til sidst citronsaft efter smag og rør godt rundt
jordbærlakrids marmelade. Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for lakrids, men min søn er, om nogen, endnu mere glad for lakrids, end jeg er og så er han kagefan (og lagkagefan) af dimensioner
Isen har en sød og frisk smag af jordbær og citron. Den opskrift jeg vil dele med jer er en GOD og LÆKKER erstatning til, at indtage sit protein tilskud på
Lagkage med nøddebund, mælkechokoladeganache, solbærcreme, citronmousse og vaniljerand. Citronmousse. Indlægget Dåbskage opskrift // Lagkage med nødder, mælkechokolade, solbær og citron blev vist første gang den Annemette Voss
Her er opskriften på iste med jordbær og citron. Skær citronen i skiver. Hæld frosne jordbær i en kande. 1 økologisk citron. 150 g frosne jordbær. 1 økologisk citron. 150 g frosne jordbær
Eller hvor Rizzo kaster en jordbærmilkshake i hovedet af Kenickie. Jeg har i denne version brugt jordbær som smags- og farvegiver, men man kan jo proppe hvad som helst i sådan en herlighed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.