Dessertkagen - smuk, tung og virkelig syndig
Skønne kager -og livets andre søde sider
Skønne kager -og livets andre søde sider
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Dessertkage med nougat, nøddekrokant og hindbærtrøffelcreme
  • 10-12 personer
  • Nougatcreme
  • 200 gr nougat
  • ½ l. fløde
  • Nøddekrokant
  • 150 gr nødder (jeg brugte mandler, hasselnødder, pecan og pinjekerner)
  • 50 gr sukker
  • Trøffelmousse
  • 2½ dl. mælk
  • 8 blade husblas
  • 400 gr mørk chokolade (jeg brugte 70%)
  • ½ l. fløde
  • Hindbærtrøffelcreme
  • 500 g frosne hindbær
  • 1 vanillestang
  • 100 g sukker (måske mere eller mindre - smages til)
  • 2 husblas
  • 3/4 l fløde
  • 200 g Hvid chokolade
  • 2-3 blade husblas

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.