Banan/chokolade cupcake med cremefraiche-frosting
Cakeateer
Cakeateer
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tsk vanilliesukker - evt. korn af 1 stang god vanillie
  • 2 store æg
  • 150 g mel
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 knsp salt (HVIS du bruger saltet smør, så udelad saltet her)
  • ½ tsk kanel
  • 2 modne bananer
  • 1 dl kærnemælk (jeg brugte sødmælk)
  • 50 g valnøddekerner eller, som jeg valgte, 150 g god mørk chokolade (70%)
  • 100 g blødt usaltet smør
  • 2 spsk 18% cremefraiche
  • 2 tsk vanilliepulver
  • 200 g sigtet flormelis

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.