Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Vores tålmodighed rakte desværre ikke så langt og vi skal det ud inden det var helt afkølet. Dette glutenfri grydebrødmed valnødder bagte jeg også i påsken og det bliver altså rigtig lækkert når det bages i en gryde på høje temperaturere
Afkøl på en rist og skær først brødet ud når det er afkølet. Dette glutenfri grydebrødmed majsmel bagte jeg et par gange i påsken og det smager rigtig godt og har en god krumme som det hedder
Derudover starter man med, at opløse gæret i vandet, der tilsætter man salt, græskar fyld ogfuldkorns mel og rører det sammen, så der ikke er klumper i
For et par uger siden, bagte jeg Jims brød med traditionelt hvedemel, og efter et par gode brød den weekend, blev jeg enig med mig selv om, at det skulle prøves medølandshvede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.