Lige for tiden har jeg lagt mærke til, at der er rigtig mange der bager broccoliboller uden mel. Jeg har været lidt skeptisk overfor, om bollerne overhovedet bliver brødagtig, så derfor måtte jeg også lige selv prøve
Forleden bagte jeg disse lækre sunde broccoliboller (. Først tager du broccolien og blender den, derefter tilsætter du resten af ingredienserne og blender det hele sammen
Bollerne er rigtig gode til madpakken. 5 boller. 1 broccoli. Alle ingredienserne blendes sammen til en fast masse, der formes til 5 boller. Bollerne bages i ovnen ved 175 grader i 25-30 min. 5 boller. 1 broccoli
Så skulle jeg da også lige prøve at eksperimentere lidt med broccoliboller- og pølsehorn. Skær dit broccolihovede i små buketter, så de har lettere ved at blive blendet
) men hun havde denne opskrift på broccoliboller, som jeg var nødt til at prøve. Skær broccolien i mindre stykker, og kør det til sidst igennem en blender eller en foodprocessor, så broccolien bliver helt fin
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne hæver videre i ovnen. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og tænd på 200 grader. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Nemme boller, der smager rigtig godt, får du opskriften på her. Som regel ved du nok godt, hvornår du har brug for boller og har måske tid og overskud nok til at stå i køkkenet og lave dem – dagen før eller samme dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.