And I had a chicken breast in the fridge so I made myself a … Continue reading → . I’m home alone tonight so it was dinner for one – a delicious dinner for one
Vend forsigtigt pestoen i. Pasta parpadelle. Skru ned for varmen til lav varme og kom pastaen ved. Kom den faste pastadej i en frysepose, luk den og lad hvile i 30 min. Skær enderne af og skær pastaen i 3 cm brede stykker. Pesto1 bundt rucola1 bundt basilikum1/2 dl rapsolie1/2 dl solsikkefrø2 spk. Pestopasta1 portion pasta1 portion pesto4 stegte kyllingebryst 1 løg3 fed hvidløg10 cocktail tomater2 bøffelmozzarellaSalt PeberOlivenolieSvits løg og hvidløg i en sauterpande
Rør pasta, pesto, kylling og tomater i og varm kort. pesto, grøn eller rød. Restemad behøver ikke være kedeligt, så næste gang du har en rest stegt kylling kan du prøve denne lækre italienske pastaret
tilsmages med ost, pesto, og salt og peber. Medens saucen tilberedes, koges pastaen, vandet hældes fra, saucen tilsættes sammen med laksen, "Slyng" det hele rundt i gryden, anret i en skål og " vous la"
Pestoen røres godt ud i så den er lige fordelt over det hele og så alle bånd er våde af den. og så denne dér gode pastaret med masser af peso og mandler, som jeg lavede hos en veninde for lidt tid siden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.