Rengør formen og kom bunden på dit serveringsfad med springforms-ringen om, beklædt med kageplast. kirsebærsovs, uden hele kirsebær (en halv liters karton passer til hele kagen - du skal også bruge noget i geléen)
Her er opskriften. Det kan faktisk nåes endnu. D. Jeg har bagt en Engelsk Søsterkage, af nogen kaldet Krydderkage, ovenpå har jeg hældt et tykt lag glasur og pyntet med cocktailbær, skåret halvt over
Opskrift på en stor bageplade figenkager. De her julekager kan enten trilles til kugler eller formes som små “småkager” og smager skønt til en kop te eller på farten i tasken
10-15 minutter. Start med at piske til den skummer lidt, tilføj så 1-2 spsk sukker og pisk den færdig. Farv lidt marcipan brunt, rul 4-6 æg og klip i dem, så det ligner kogler
fordoble opskriften. Opskriften er til et springform på 20 cm i diameter. 200 g brunkager (opskrift her) eller fuldkornskiks50 g smørbar blok (vegansk smør). 300 g rest af Vegansk risalamande (opskrift her)1/2 dl kogende vand2 tsk agar agar pulver (købes hos helsekosten)
Bland alle ingredienserne (undtagen kokos) sammen, smag til med et par dråber mandel/rom-essens. Jeg har selvfølgelig delt opskrifterne med jer, og de findes under billederne
-) Jeg er kæmpe jule-fan, og ville ønske at jeg kunne bare julekager hver dag. Luciaboller (Lusekatte) - Klöben (Julebrød) - Stjernekage - Brunkager - Zimtsterne & Vanillekipferl (småkager) - Æbleskiver - Jule Is - Cranberry Ginger hot Toddy - Mulled Apple Cider
Jeg har mange gange bagt den traditionelle engelske julekage med masser af tørrede frugter, cocktailbær og nødder samt den klassiske icetopping, men sidste år fandt jeg en lidt anderledes opskrift og investerede samtidig i en smuk bageform, så det bliver denne udgave igen i år
Jeg er fuldstændig vild med vaniljekranse, men da jeg følte mest for at pynte kager, valgte jeg at bruge en opskrift på vaniljekranse, men i stedet for at lave dem til kranse, lavede jeg dem til andre former
Bag julekagen midt i ovnen på 175 grader i 40-45 minutter. Det er jo jul og jul betyder julebag og julelækkerier, men jeg må indrømme, at jeg allerede er ved at være træt af ”lækkerierne”
Mande-marcipan fragilitebunde. Hak chokoladen og hæld den varme appelsin-fløde over. Sne-chokoladespraySmelt kakaosmør og hvid chokolade over vandbad og hæld herefter hvid pulverfarve i
Jeg har haft en super travl december måned med masser af timer på uni, lange forsøgsdage på mit specialeprojekt, konference i Hillerød, opgave med deadline lige inden jul, verdens måske længste to-do-liste osv osv… Enhver studerende kender nok til problematikken
-. -. -. -. -. -. -. -. E. n. r. o. m. æ. t. e. k. a. g. d. ø. b. ,. y. i. p. c. l. S. s. j. u. v. f. å. K. I. 5. D. N. J. (. ). h. L. O. T. H. 1. 4. 2. F. 0. /. 6. ½. 8. B. P. R. 3. ". _. #. M
-det kunne jeg da ikke huske. i min oprindelige opskrift (som ikke sådan liiige lader sig finde, bare fordi jeg skal bruge den) er der kaffe og lidt rom, men nu nappede jeg lige Karolines Køkken's opskrift som jeg ikke har prøvet før
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.