Smør et ovnfast fad med olivenolie og læg lidt færdig tomatsovs i bunden. Melanzane alla parmigiana er lidt tidskrævende, men meget lækker og helt uden kød
Denne ret lækre traditionelle italienske ret forkælede vi os selv med i går aftes. Vitello tonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet
Oprindeligt kommer den fra den norditalienske region Piemonte, men den er også blevet ret populær i Argentina, hvor den er en del af den traditionelle julemad
200 g aubergine skåret i tynde skiver 200 g røde peberfrugter 9 æg 1 bundt persille, finthakket 3 spsk friskrevet parmesan 1 mozarella Olivenolie Salt Peber Tænd for ovnen på grill (og 200 grader, hvis du samtidig skal indstille en temperatur)
Endnu en af mine yndlings retter er Vitello Tonnato. 30 minutter, så det stadig er rosa. Jeg kan mindes helt tilbage fra min barndom, hvor min mor lavede det første gang - det var simpelthen himmelsk
Som det friske, sprøde indslag fik vi en enkelt chunky salat med agurk, tomat, feta, oliven og masser af mynte og basilikum – og så lige smagt til med citronolie og mynteeddike
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.