… serveret med selleripure, citroncreme og brunet smør med nødder. Kammuslinger og jomfruhummerhaler. Si vandet fra citronerne og blend citronerne med en stavblender indtil du har en helt ensartet masse
Smag til med salt og peber, og server med ristede jomfruhummerhaler. Har du opdaget, at jeg har fået webshop med masser af gode sager, der virker – til både køkken, træning og lækkerhed
Hæld et par skefulde skaldyrsbisque over (sørg for at få ærterne med), fordel jomfruhummerhalerne på hver tallerken og drys til aller sidst med lidt frisk basilikum
Jeg har taget min lille minichef med i køkkenet, så vi kan hygge imens vi laver maden. så tænker jeg at stege jomfruhummerene med lidt hvidløgsolie og anrette dem i et lillle marmeladeglas, dekorere med lidt små blomkålsbuketter og rucola
Dryp med lidt olie, salt og peber og pynt med dild. Når saucen er lige ved at være klar steges jomfruhummerhalerne et minuts tid på ryggen, sluk for blusset, smid en klat smør på panden og lad dem få lidt eftervarme mens du anretter
Ikke desto mindre, så tænker jeg, at der nok er mange derude, som har det ligesom min mand - og med efterårets komme, er det også OK, at retterne bliver lidt mere tunge i weekenden
Steg jomfruhummerhalernemed på panden. Kan jeg virkelig anbefale at skænke sig et glas vin og gå i køkkenet med inspirerende musik i øregangen, mens denne suppe tilberedes
Kom i gang med skaldyrene. Læg jomfruhummerhalerne i den spilkogende lage. Kom i gryde med olie. Smid dem på et hø dække eller i en avis og spis med det samme
Denne gang skal vi fejre dette års sidste aften sammen med nogle gode venner og deres søn. Jeg har bestemt mig for at bruge et kilo jomfruhummerhaler og noget af min fars lækre laks, fanget fra hans lille jolle, til fiskesuppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.