Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 11 Opskrifter
Mine Favoritter
Retro mad - forloren hare

Retro mad - forloren hare

Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Marcipankage med rabarber

Marcipankage med rabarber

Så er der gang i rabarberkagen igen, herligt at have fundet endnu en opskrift, hvor jeg kan bruge havens frugter
Morgenboller

Morgenboller

Der er de sunde argumenter om at få de B-vitaminer gennem kosten, som Sundhedsstyrelsen forestiller sig vi får hver dag
Camilla Plums æblekage

Camilla Plums æblekage

Fra Politiken, lidt redigeret - og divideret med 3. 250 g lyst rørsukker. 250 g smør. 165 g hvedemel. 35 g kartoffelmel
Hjemmelavede hindbærsnitter.

Hjemmelavede hindbærsnitter.

Jeg har lavet hjemmelavede hindbærsnitter i dag efter en opskrift af Camilla Plum. Jeg har ikke smagt dem i skrivende stund, men kan mærke jeg glæder mig
Kanelbrød

Kanelbrød

Kæresten har i nogle dage snakket om kanelbrød, så jeg tænkte. hvorfor ikke bare bage sådan et. Som sagt så gjort
Når det godt må tage laaaang tid

Når det godt må tage laaaang tid

Som regel er jeg jo ret glad for hurtig mad. Det passer bedst til min hverdag. Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren
Chiliolie og andre hotte godter

Chiliolie og andre hotte godter

Jeg er vild med chili – i alle former og afskygninger og til alle måltider – også morgenmad. I år bugnede min svigerindes flotte, nye drivhus af chilier i alle farver, faconer og styrker
Hvad er en "rumlepot"?

Hvad er en "rumlepot"?

Det hedder den altså sådan en hjemme hos os. Hvordan den fik navnet har jeg glemt.  Men rigtigt hedder det en stegeso eller Rômertoft
Svineskank med auberginer, bananløg og hoisinsauce

Svineskank med auberginer, bananløg og hoisinsauce

Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker Camilla Plums madlavning og opskrifter. Jeg mente at jeg havde en svineskank i fryseren, og jeg havde noget aubergine fra en skraldetur, en fra Føtex, og så fandt jeg denne opskrift på side 87 i Mors mad