5 tykke koteletter100 g pikant flødeost friske basilikum blade2 fed hvidløg200 g grønne stangbønner8 cocktailtomater1 rød peberfrugt ½ gul peberfrugt2 rødløg 1 lille dusk bredbladet persille100 g revet ost800 g - 1 kg kartoflerlidt oliehvidløgssalt1 dl cremefraiche1 lille dusk bredbladet persille1 lille fed hvidløgslat, peber og lidt sukkerKartoflerne skæres i tynde skiver og lægges i en bradepande med lidt olie
Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen. eventuel overskudsfyld kan bages i et lille ildfast fad og ligeledes gratineres med ost
Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad til 2 personer. Gratiner 20 min ved 225 grader og server. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik
Gulerødderne hakkes og koges. Vandet hældes fra. Løg og peberfrugt hakkes i tern. Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen
Med en lille 10 uger gammel baby får jeg ikke eksperimenteret med vilde retter i køkkenet. Jeg prøver dog stadig at få lavet sund mad, da jeg lige så stille gerne vil smide de ekstra babykilo, der er kommet på under graviditeten
Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen. Gratinerede Brød med Svampe til 2 personer til frokost. Gratiner i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og server
Sidste weekend lavede en af mine søstre dette tilbehør, som jeg var helt vild med. Grøntsagerne er stadig lidt sprøde og giver et farverigt pift som tilbehør til kød
Den kan bruges enten som forret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Hæld gratinmassen i et smurt fad, og sæt fadet i ovnen. Jeg serverede gratinen til pocherede kyllingebryster, der blev vendt med oliventapanade og grillede peberfrugter
Læg revet ost på toppen og gratiner i ovnen i ca 20- 25 min ved 200 grader til osten har fået farve. Jeg elsker grøntsager med fyld i, men har ikke lavet det i rigtig lang tid
I går stødte vi på et fantastisk produkt - rød karrypasta - i Netto. Det inspirerede mig til at lave denne ret, som kom til at smage virkelig godt (selv min søn guffede i sig)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.