12 stk
Hvis du bruger papirformene alene, vil jeg anbefale, at du kun fylder formen halvt op. Brug evt. 2 forme, så dejen ikke flyder ud. (Muffins bageformen kan i øvrigt fås hos Specialkøbmanden til 60 kr.)
Det er tid til rabarber, som lige nu så herligt dukker op i både haver og i supermarkedet. De fleste steder er der endnu ikke så mange og så store stængler endnu, så disse fantastisk lækre muffins er et godt sted at starte
Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt. Jeg endte med en beslutning om, at tage udgangspunkt i en muffin opskrift med hyben, fra en af Klaus Meyers bagebøger, i øvrigt en bog, jeg er rigtig glad for
Fyld muffinsformene halvt op med dej. 20-24 muffins. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel). 200 gr frosne bær fordeles i muffinsformeneog der fyldes op med resten af dejen. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel)
Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber - så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte
Blend mandlerne fint, tilsæt æggehvider ogvanilleog blend godt sammen. Marcipanmuffinsmed chokoladestykker og æble, toppet med kanel og hakkede mandler på toppen
De var virkelig gode og friske og blev serveret med rabarber kompot og flødeskum. ) i dem vi fik var der også kommet chokoladestykker i, hvilket kan anbefales
Rabarbermuffinsmed mørk chokolade. Duften, der breder sig i huset, når disse lækre horn bliver bagt, er slet ikke til at stå for… Jeg er ret stor fan af rabarber, og da vi er gået ind i sæsonen for den lækre sag, skal det da helt sikkert udnyttes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.