4 personer1 spidskålhoved25 gr smør1 citron1 bundt dild1 bundt kruspersille1 dl salturt også kaldet strandkveller (kan undlades)600 gr torskefiletTænd ovnen på 200 gr
Så blev det tid til en dejlig, let krydret marokkansk kyllingeret med couscous. Couscous er et ret populært alternativ til ris og pasta, og det minder lidt om bulgur, og så har de en 'fluffy' konsistens og en meget mild smag, som let opsuger smag fra det, du blander det med
Denne dressing bruger jeg næsten altid til mine salater. Jeg kan godt lide at den grove sennep giver tekstur, men også at den giver en rund sennepssmag, som ikke er for dominerende
Her er en hurtig en til madpakken, picnic eller som forret med grøn salat til. Sikke et herligt vejr. Spinattimbaler400 gr optøet helbladet spinat500 gr ricotta5 æg2 spsk hakket dild12 dadeltomater100 gr fetaTænd ovnen på 160 gr
spidskålsruller med flødedip. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Julehygge i Danmark er af mange forbundet med varme og sprøde æbleskiver. Det er den også for mig, men som veganer kan jeg ikke bare købe en pose frosne æbleskiver i Netto til mig og min familie
Nøddesteg er en del af mange vegetarer og veganeres julemiddag. Sammen med kogte og brunede kartofler, rødkål og brun sauce er den vores favoritsteg i julemåneden og selvfølgelig er den på bordet juleaften