Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 10 Opskrifter
Mine Favoritter
Hjemmelavet bolsjer

Hjemmelavet bolsjer

Redskaber. En rustfri stålgryde ca. 2L – Brug ikke aluminiumsgryder. Decilitermål + evt. vægt. Teflonvæv - til ælte på, så hænger massen aldrig i, og risikoen for at brænd sig nedsættes betydeligt
Sur sød sauce

Sur sød sauce

I et tidligere indlæg havde jeg nuggets på menuen. Og med sur sød sauce og nudler som tilbehør - men uden opskrift herpå
Fyldte peberfrugter 2

Fyldte peberfrugter 2

Forleden faldt jeg over de dejligste peberfrugter til næsten ingen penge, så jeg måtte bare lave fyldte peberfrugter
Lagkage med limecreme, jordbærmousse og marcipan

Lagkage med limecreme, jordbærmousse og marcipan

Jeg serverede den for mine bedsteforældre der nød den med stort velbehag, derudover voksede kagen sig så stor at vi valgte at køre et stort stykke kage ud til en ven – og så er der stadig et stykke til aftenkaffen
Fromage

Fromage

Nu kan jeg lige så godt sige med det samme, at når det kommer til fromage, er det fristende let at lade sig forføre af fromagepulver
Appelsinmousse

Appelsinmousse

Appelsinmousse i glas med mørk chokolade, det kan også bruges som fyld i fx en kage med chokoladebunde
Lagkage med appelsincreme, skildpaddemousse og marcipan

Lagkage med appelsincreme, skildpaddemousse og marcipan

Endnu en bombe i mit lagkage-repertoire. Kagen her blev super lækker og syntes at vække begejstring hos gæsterne, jeg tror kæresten fandt sin favorit-lagkage Denne kage er en kombination af teknikkerne i de forrige lagkager
Appelsinfromage / Appelsinmousse

Appelsinfromage / Appelsinmousse

Læg de 4 blade husblas i en skål med kold vand indtil de er bløde. Riv appelsinskallen og pres saften ud af appelsinen
Lagkage med blåbær og hvid chokolade creme

Lagkage med blåbær og hvid chokolade creme

Jeg skulle lave en lagkage til min mors fødselsdag i fredags. Jeg er helt vild med Mette Blomsterberg, og på et tidspunkt var der på DR1 en serie der hed kongerigets kager, hvor Mette Blomsterberg tog rundt i Danmark og samlede opskrifter fra en række almindelige danskere