I. g. å. r. s. k. u. l. e. v. i. o. m. a. t. J. h. d. p. f. n. ,. j. y. C. b. c. (. q. ø. ). V. O. æ. N. D. M. P. S. 1. ". 8. -. 0. K. L. 2. 5. 3. 4. H. 7. Æ. 6. Ø. E. z
Pæn indpakning. Italienere laver fyldte peberfrugter på mange forskellige måder. Det er en af den slags retter, hvor der for en gangs skyld faktisk er stor valgfrihed og lov til at modificere opskriften efter, hvad du lige har i køleskabet
Aftenens menu er lige som vi elsker det, nemlig, en rigtigt omgang snackmad. Snackmad er nok lidt hvad andre vil beskrive som tapas-lignende retter, men det er jo ikke spansk mad og dermed vel ikke tapas
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Endnu en wok ret i min wok uge. Denne gang med svinekød, peberfrugter, forårsløg og nudler. Som med de fleste wok retter kan grønsagerne udskiftes med dine favoritter eller det du har til overs i køleskabet
4 pers. 4 bagekartofler. 150 gr. skinke i tern. salt, peber. 1½ dl. creme fraice 38%. ærter. 20 gr. revet ost. Skrub kartoflerne grundigt og lav et kryds i toppen
Som en del af mit projekt "gør en kartoffel lækker", så vil jeg nu slå et slag for den klassiske kartoffel varriation fra 80érne - Hasselbagte kartofler
K. y. l. i. n. g. e. s. u. p. k. a. r. t. v. D. o. f. A. m. d. S. F. å. R. æ. ,. h. O. 4. /. w. C. b. -. J. I. 1. ½. 2. ø. 3. %. j. c. L. 0. V. M. T. t l