Denne pastasovs med friske små tomater er en af de helt klassiske. Lige meget hvilke tomater, du kan få til din pastasovs, så skal de være dybrøde og bløde at mærke på
Men de skal jo også bruges, og det blev det i vores aftensmad i går - dejlig nem ret med pasta vendt i avocado med limesaft, krydderier og hvidløg sammen med krydret stegt kylling og champignon
Så jeg tog lidt alle steder fra, og resultatet blev en omgang pasta chili con carne. på hendes blog er kaldt mexikansk lasagne, og minder en helt del om min opskrift, dog står der ikke skrevet alle ingredienserne i chili con carnen
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende. Når der er et minuts tid tilbage af pastaens kogetid, tilsættes asparges og sukkerærter til saucen
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Steg alle ingredienserne færdige – Bacon halv sprødt, løgene klare og champignon godt brune. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Sett klar fløte, vann og pasta. #kyllingtacoogpasta #kylling #godtno #godt. 5,5 dl pasta penne eller skruer. Tilsett pasta, vann og fløte, rør godt og la koke på svak varme under lokk i ca 15 minutter. 5,5 dl pasta penne eller skruer
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. En fantastisk lækker pastaret der er lynhurtig at lave i den travle hverdag med få ingredienser
Bacontern. e) Sæt vand over til pastaen. 1) Steg bacontern i en sautepande eller gryde til de er gyldenbrune og tag dem derefter over i en separat skål. 5) Tilføj fløde og bacontern og bring retten i kog. 7) Tilføj pasta til retten og rør rundt indtil alt er dækket i sovsen. 400g pasta
bacon skåret i tern. Brun svinekød og bacon i en gryde eller sauterpande. 200 g Penne eller anden pasta. Bland med pasta, sammenpisket æg, strimlet basilikum samt 2/3 af osten. 1 pk bacon
spaghetti eller pastaskruer. Karolines pastasovs. Kog pastaen/spaghettien efter anvisningen på pakken. Bland laks, karolines pastasovs og grøntsager i en pande og varm op
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.