Læg gulerødderne i en gryde og hæld bouillon over så det netop dækker. Krydr med salt og peber. Tilsæt timian, laurbærblad og hvidløg skåret midt over (så feddene deles på midten)
Jeg er helt vild med at der er så mange smagsnuancer i én ret som kan spises med en gaffel. Lad fedtet blive på panden og steg nu kyllingen i fedtet til det er gennemstegt og krydr med salt og peber
Pensl gulerøddernemed olie og drys medtimian og slat og peber. Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem
Server de kogte brune ris med de stegte grøntsager og varmede chili beans. Nem og velsmagende hverdagsret med brune ris, stege grøntsager og chili beans
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.