Nudler (køb nogle af de gode tykke fra din asiatiske nudel-pusher)
2 stk
Bok-choi (kan fås hos selvsamme pusher som regel – hør ham, hvornår han får friske grøntsager hjem fra Thailand, så du får dem friskest muligt, selvom Bok-choi nu kan holde sig rimelig godt i køleren)
1 stk
mango
1 rød
chili
4 spsk
soya
4 spsk
sesamolie
6
træspyd (læg dem i blød i vand lidt tid inden de skal bruges, så de ikke brænder på grillen)
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Start med lidt og øg mængden når det bliver mayonnaise-agtigt i konsistensen
Retten i sig selv er en lynstegt grønsagsstuvning, serveret medrejerog ris. Anret ris, Urab ogrejer på et fad eller to tallerkener og drys paprika over risene
Det er grillet rejermed asparges og forårsløg et godt eksempel på. Når rejerneog grøntsagerne er klar, så anret på enten på et fad og dryp lidt af dressingen henover
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.