Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun. Når dejen har hævet - prikkes ekstra huller, jo flere huller jo mere snasket bliver kagen
lave forarbejdet til en brunsviger, som så kunne stå i køleskabet til dagen efter og efterhæve og bages, inden gæsterne kom, så den var lun og friskbagt til at sætte på bordet
Den er god, snasket, fynsk, og lige som den skal være. Jeg har tidligere lavet brunsviger med marcipan, som var en lidt opdateret version af den opskrift, jeg plejer at bruge
I. l. ø. r. d. a. g. s. f. e. j. v. i. m. n. V. h. t. ,. o. k. y. u. p. D. å. æ. b. O. z. H. N. J. S. C. M. c. E. K. ). B. (. 1. 2. 3. x. 4. ½. 5. 0. 8. R. /. L. T. Æ. P. F. -. U. |. <. ". ) l
Der er ikke meget, der kan konkurrere med en dampende kop kaffe eller lidt varm kakao - og måske et lille stykke snasket kringle - efter en råkold kælketur
Jeg har altid haft en had-kærlighedsforhold til brunsviger. Igen vær opmærksom, da der er forskel på ovne, og en brunsviger med brændt sukkermasse er ikke nogen skøn oplevelse
Lækker snasketbrunsviger. Nu har jeg længe gået og drømt om en lækker brunsviger og nu hvor jeg havde lidt brun farin i skabet så var det oplagt at det var det som jeg skulle bruge det på
Derfor Bedstemors Brunsviger. Det var min søn Ferdinand der traf det endelige valg om, at det var en brunsviger, som vi skulle bage til hende – og der skulle naturligvis også pyntes med vingummibamser og flag, som hører sig til på en fødselsdagskage, hvis man spørger ham
Den blev rigtig lækker og dejlig snasket. Forleden så jeg en lille smule af Det søde liv, hvor Mette Blomsterberg lavede brunsviger - det besluttede jeg mig for, at jeg så skulle lave i denne her weekend
Glutenfri brunsviger – lun, snasket og lige til at sætte tænderne i. Glutenfri brunsviger. Lun, svampet og godt snasketbrunsviger er noget af det bedste, der findes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.