Som enhver anden dansk familie, får vi ogsålasagne ind i mellem – dog altid med et tvist Lasagne er super nemt at tilberede, og ofte har vi til to dage – endnu en bonus… Det kan varieres i det uendelige og er en nem måde, at få lidt ekstra grøntsager puttet i både store og små
Nuvel, aftenens ellers simple festmåltid bestod af sprøde spidskåls tacos med chilistegte champignons marineret i tamari og citronsaft, hertil tomatsalsa vendt med bladselleri
fløde, hvis man ønsker en lidt mere fed ogcremet suppe. Lad det hele simre i en time, hvorefter laubærbladene fjernes og det hele blendes med en stavblender
S. o. m. j. e. g. h. a. r. s. k. v. t. l. i. d. p. å. b. n. ,. æ. f. y. u. D. C. R. ø. ). V. O. 3. 5. 0. N. M. E. I. c. (. 2. 1. 4. -. ½. 8. %. A. L. B. K. H. J. . P. 9. é. T. ) g
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignonog de lækre soltørrede tomater
Skær champignon i skiver. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Smag til med salt og peber og server drysset med persille. Champignonog hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.