Opskriften er fra Sandra Kristine Åbo Pedersen50 g gær2 tsk honning6 dl vand200 hirsegryn200 boghvedekerner100 g svesker600 g søde kartofler(afkølede)5 dl vand200 g solsikkekerner100 g hørfrø100 g sesamfrø50 g Husk200 g boghvedemel200 g kikærtemel200 g majsmel1 tsk fennikelfrø, knuste2 tsk havsaltlidt peber1
Idag har været en superhyggelig dag. Tænk jeg har haft besøg af to gamle skolekammarater. Takket være "Den kernesunde blog" og Facebook er det lykkes os at finde hinanden igen efter rigtig mange år
Disse vafler er efterhånden blevet lavet en del gange herhjemme hos os. Det jeg elsker ved disse vafler er at de virkeligt smager af noget og er super gode i sig selv, som tilbehør til suppe eller i stedet for brød til frokost
Disse glutenfri flûtes er lavet med 4 slags mel og er drysset med rosmarin og groft salt. Passer godt som tilbehør til al slags mad og/eller som et godt gammeldags landgangsbrød
En dag, da jeg ville lave en. glutenfri brød opskrift, havde jeg ikke mere majsmel tilbage. Jeg havde. kastanjemel hjemme, så jeg brugte dette i stedet
Mine favorit mærker er Semper, Schär og Finax. Vores favoritter er Sempers fiber penne, købes hos Specialbageren, eller La Bouna Vita, som vi køber i vores lokale brugs, men prøv dig frem
J. e. g. h. a. v. d. n. r. i. t. j. l. f. ø. s. o. ,. m. å. b. æ. k. E. p. c. u. C. S. O. (. ). M. y. D. /. R. H. B. -. z. 1. 7. 0. 3. 8. 2. K. Æ. L. ½. P. A. I. N. 9. %. F. V. T. q. w. ) g
Jeg ved ikke hvorfor jeg bare synes at majs og kylling passer helt eminent sammen, det gør det bare. Nogle gange skal man bare have et saftigt, let og lækkert sandwichbrød