1½ dl.
Moong dal (på dansk hedder, i følge pakken, afskallede måne bønner. Det ligner dog gule linser. Du kan med fordel bruge helt almindelige røde linser i stedet for)
nu med spoleben. Spoleben i en bradepande sammen med grove stykker af halvdelen af gulerødderne, det halve knoldselleri i grove tern, blegselleri i – ja, du gættede det – grove tern, fennikel i små tern
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Missionen var nemlig at bikse en dejlig, let frokostsalat sammen med kylling. Cremet hønsesalat m. Men med den lille mængde kylling måtte jeg ty til køleskabet, hvor jeg fandt lidt stegt bacon fra tidligere på dagen
Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmosmed andre rodfrugter eller grøntsager i
til med lidt chili, rosmarin og estragon). Svits grøntsagerne og krydr med salt og peber. Pas på med at koge den for længe, da den i så fald kan miste smag
en cremet vegetarisk pasta – SKAL spises i en skål, snoet om en gaffel som sund comfort food. Jeg glæder mig til at dele alle efterårsopskrifterne med græskar med jer, og i dag får I én af dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.