Nej det er altså ikke fordi jeg pludselig har fået gode ben - i hvert fald ikke de to, jeg går på. Men da vi fik kød i fryseren igår var der jo også de obligatoriske "suppeben"
Havde en del æg jeg skulle have brugt uden at de skulle havne i søde kager. Derfor lavede jeg disse små æggekager, som fint kan fryses og senere bruges til madpakken
U. g. e. n. s. t. m. a. F. f. o. d. i. r. k. l. æ. P. ø. h. b. v. ,. y. M. I. p. c. D. u. J. å. ". K. O. 1. 6. j. 2. 5. ½. 0. 4. %. R. Æ. H. 3. (. x. ). L. B
Hvis man holder øje med reklameaviserne, så fås torskerogn meget billigt. Dertil er det sundt, så der er ingen grund til ikke at lade det indgå i frokosten
D. e. t. k. a. n. v. æ. r. p. i. s. h. d. m. f. l. g. y. ,. o. u. b. ø. J. 1. 2. å. M. S. F. I. 0. 9. ½. c. 3. A. 8. 5. %. 7. (. ). B. P. R. j. 4. H. -. O
På fredag skal jeg til skriftlig eksamen. Seks timers koncentreret arbejde i sommervarmen. Det kræver selvsagt en madpakke, og hvor lækker en portion koldskål eller en lækker sandwich med rejer og dildressing end lyder, så er ingen af delene særligt velegnede til at have stående i varmen og til at spise hurtigt og uden at det kræver en pause fra skriverierne
De her pizzasnegle har mange år på bagen- jeg startede med at lave dem for ca 12 år siden de pigerne var helt små og skulle have børnehaven hjem til fødselsdag
- med hele to slags ostNemlig hytteost og emmentaler. For efter at have haft mafiaen på brunch sidste weekend, så havde jeg lige en god rest emmentaler i køleskabet, som ikke rigtig var blevet rørt siden
Dej2 dl mælk2 dl vand1 pakke gær2 tsk sukker2 tsk salt2 spsk olie200 g grahamsmel - det kan også være rugmel, groft hvedemel eller andet grovmel400 g hvedemelFyld 1300 g skinkestrimler200 g pikant ost4 forårsløg i skiver1 fed hvidløg100 g revet cheddar ostFyld 2- alternativt en kødsovs af1 løg1 fed hvidløg1 spsk olie500 g oksekød150 g gulerødder3 spsk koncenteret tomatpure1 maggitern1 tsk sukkersalt og peberAlt muligt andet fyld kan også bruges