Jeg har lavet to versioner på topping, da jeg egentlig ikke troede at jeg ville kunne lide den med kokosmel - jeg bryder mig ikke om kokos - men må indrømme den blev også spist herfra
Er ganske sikker på at I alle kender “Denduvednok” og hvis ikke så synes jeg I skal prøve den af. 450 g mel (Schär Mix C hvis den skal være glutenfri). Bages ca 25 min ved 200 grader
Den kaldes vist også chokolade drømmekage eller gufkage, men jeg kan nu bedst lide navnet “Denduvednok” – og den passer perfekt til en lidt grå og blæsende søndag
Denne kage kan jeg huske tilbage fra min barndom. DenduvednokIngredienser. Faktisk er det lidt forkert at kalde det en drømmekage, for den har ikke andet end kokos til fælles med drømmekagen
Vedden første bid VEDdu bare at den i hvert tilfælde ikke er en af de sunde kage. Jeg var til sådan et tøj homeparty ved min rigtig gode veninde, og der blev sørget godt for os med både det ene og det andet
Den her kage, som I får opskriften på lige om lidt, har jeg ikke lavet i mange år. Jeg kunne ikke huske opskriften, men en dag hvor jeg gik alle mine opskrifter i gennem, fandt jeg den… Endelig
at bage disse lækre kerneboller udenhvedemel, men fyldt med kerner. Hvis du i virkeligheden mest af alt har lyst til noget andet end et “tomt” rundstykke og en fed kage, så gør noget andet
Jeg har spist is, froyo, chokolade i lange baner, pizza, burger, chips – ALT det jeg har valgt fra igennem det sidste år, det har jeg kørt indenbords henover sommeren
Desuden ekstra jomfru olivenolie på mørk flaske, økologisk, uraffineret rapsolie på mørk flaske, mandler, hør- og sesamfrø, solsikke- og græskarkerner, valnødder, paranødder, pekannødder, macademianødder, oliven og avocado
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.