2 stk svinemørbrad½ pose pinjekerner1 frisk mozarella ost50 g blåskimmelost - jeg brugte bluedream fra Netto1 håndfuld tørrede tranebær1 håndfuld friske basilikumblade1 stort fed hvidløg der er presset eller hakket fintsalt og peberMørbraden pudses for sener
Til 3 - 4 personer350 g tigerrejerlidt olie1 dl hvidvin½ boullionterning1 fed hvidløg4 dl flødefrisk basilikumfrisk roculaFrisk pasta til det antal personer der laves tilTigererejerne pilles fri for skal og marieneres i lidt olie og det pressede fed hvidløg i min
N. i. g. e. l. a. s. L. w. o. n. K. y. m. -. p. h. r. t. d. D. c. k. æ. U. b. ,. å. ø. u. f. H. v. j. M. T. S. x. 3. 0. 4. 7. 5. /. 1. (. ). F. P. I. ". O. é
B. e. d. s. t. f. a. r. k. æ. g. n. l. o. m. p. å. -. i. v. ø. u. N. j. ,. b. O. (. K. T. ). h. D. 3. ½. 1. 6. 2. 0. F. J. /. S. L. I. c. 5. x. 4. +. E. R. H. P. 7. V. M. y. é
En anden af de små retter jeg lavede i weekenden, var de her dejlige butterdejs trekanter med rejer og dildcreme, som jeg er blevet inspireret af på arla
D. e. n. h. r. t. o. k. d. b. s. m. å. ,. j. g. a. i. u. l. p. ø. f. R. ". M. y. T. P. S. 3. -. 4. v. (. ). 2. 1. 0. 5. B. K. æ. c. 8. L. 6. 7. 9. A. é
I aften er sønnen afsted, men så er manden hjemme et smut, så når vi to gamle nisser sidder alene og spiser, skal det helst være noget med fisk, siden sønnen pure nægter at spise det
Idag fik jeg lyst til at gøre lidt ekstra ud af frokosten. Det resulterede i en portion hjemmelavede, gluten- og mælkefrie blinis, til et stykke røget laks, med frisk salat og endda kogte, grønne asparges - mums
D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. -. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
Sundt, hjemmelavet, forholdsvis billigt og tilmed nemt - så bliver det ikke bedre. Dette var en ret vi fik for en uges tid siden, har bare aldrig fået blogget om det, eller delt opskriften med jer - før nu i hvert falde
Da jeg i sidste uge - eller var det forrige. - var på besøg hos en veninde, sad jeg og bladrede igennem Femina og faldt over et par sider om, hvordan man kunne gøre sin hverdag lidt sundere
Jeg plejer at tillægge det mine jyske aner (som rent faktisk er fynske, men et eller andet sted ser jeg mig selv som jyde) at jeg så vidt muligt benytter enhver form for rester i min madlavning
I. a. f. t. e. n. h. r. v. i. p. ø. o. g. y. s. d. j. k. b. l. ,. æ. m. u. D. å. V. K. c. C. J. ). O. 2. 1. L. 5. 0. ½. -. (. é. B. S. M. R. 4. H. P. N. T. 6. w. . A. g