The post Lynlækker torsk med porre og tomat appeared first on Grydelappen. 400 g torskefilet, frost. I en stor gryde lægges smør og frossen torsk, der lægges låg på og ved svag varme smørdampes fisken med en god portion salt og peber i 5 minutter medens grøntsagerne ordnes. Hæld fløden ved og lad retten koge op i 4-5 minutter mens der forsigtigt røres i gryden uden torsken deler sig i for små stykker. 400 g torskefilet, frost
I sidste weekend blev denne bombe af en indbagt kylling serveret til nogle skønne gæster. – Der kan afgives lidt væske fra denne indbagte basse og for at få væsken væk, skal det kunne løbe igennem bagepapiret
Dampet torsk i ovn – Det er ikke ofte du læser om fiskeretter her på siden. Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Server torsken overhældt med lagen og med kogte ris eller ovnbagte kartofler til. 800 g Torskefilet5 dl æblemost /af efterårets dejlige æbler3 spsk. honning3 røde chili2 limefrugter½ bundt forårsløgkoriander eller basilikumSalt og peberSkyl torsken og dup den tør
den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Torsk i mornaysovs. Først laver du en nem og lækker hjemmelavet ostesovs / mornaysovs – derefter lægger du torskefisken ned i sovsen og 5-10 minutter efter, har du lækker og nærende aftensmad. Torsk i mornaysovs, 2 personer. 500 gram torskefileter – skåret i mindre stykket ca. Torsk 2016-02-16Preparation Time 10mCook Time 10m Total Time 20mAverage Rating no rating Based on 0 Review(s) 500 gram torskefileter
Smør torskefileterne med pesto og rul dem sammen til to lige store roulader. 225 g torskefileter. Bind en stor skive lufttørret skinke omkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene. Skær torskefileten ud i 6 lige store stykker. 600 gr torskefilet
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
(( FORTSÆTTELSE TIL FORRIGE OPSKRIFT )). Har du lavet forrige opskrift, og har ét kyllingebryst til overs, kan du nu lave denne lækre sag til morgenmad/ madpakke / aftensmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.