Derefter anrettes æble- og fennikelskiver oven på laksen. Lad grønsagerne trække 10-15 minutter. 5-8 dl hønsebouillon. Det tager 20-30 minutter afhængig af hvor bløde man vil have dem. 5-8 dl hønsebouillon
Når vi kigger rundt på de forskellige take-awaynytårsmenuer, så ved vi bare, at vi selv kan lave det lige så lækkert, nej faktisk bare endnu mere lækkert
-. -. -. S. e. l. v. o. m. d. t. r. p. a. g. s. i. n. y. å. f. ,. k. I. u. M. b. æ. D. h. ø. V. (. ). c. K. 1. 0. 4. 3. 2. 5. j. H. P. R. F. L. B. 7. N. z. A. C. E. ½. %. 8. O
-. -. -. N. y. t. å. r. e. s. k. a. l. v. f. ø. g. i. j. m. d. o. c. h. p. n. V. u. (. 7. ). S. z. K. æ. /. b. ,. T. 4. 1. 5. 0. Æ. D. q. J. 2. 3. H. A. I. B. M. ". P. C. E. O. w. G. e l
Her er min nytårsmenu til 2 personer. Ærtemayonaise1 æggeblomme2-3 dl neutral olie1 tsk eddike1 tsk sennep1/2 citron (saften)Salt50 g ærterEstragonPisk æggeblomme med salt, eddike, sennep og citronsaft til det bliver lyst og luftigt. Lad køle ned og stil i fryseren mindst 5-6 timer før servering. Champagnesauce2 dl champagne1 dl skaldyrsfond1-2 skalotteløg100 g smørSalt, peberSauter finthakket skalotteløg i lidt smør uden det tager farve. Tilsæt hvidvin, lad koge ind og tilsæt så fonden og lad koge i 30-40 minutter. Ræddikesalat2-4 ræddiker1 forårsløgOlieCitronsaftÆbleeddikeSkræl ræddiker og forårsløg i tynde skiver med en skræller eller mandolinjern. Persilleolie1 dl rapsolie1 håndfuld bredbladet persilleKør på blender i 3-4 minutter og sigt igennem fintmasket si. Gammeldags oksesteg med kartoffelterrine og selleripure med ramsløg(eller slet og ret "kagetallerkenen")1/2 kg oksebrystFrisk timianSaltPeberGnid kødet med salt, peber og timian, stil i ovnfast fad dækket med film og tilbered i ovnen i 12-14 timer ved 65 grader. Syltede gulerødder1-2 gulerødder1 dl eddike1 dl sukker1 dl rapsollieVarm eddike og sukker op til sukkeret er opløst. 2-3 dl neutral olie. 1-2 skalotteløg. 1-2 gulerødder
Som lovet på facebook-siden, har jeg her et lille billededias af, hvad gårdagens menu stod på. Forretten stod på en lækker kartoffelroulade med avoadocreme og røget laks - Opskriften er fra bloggen og findes Her
2-3 pakker smør. 5-8 stjerneanis. 2-3 fed hvidløg. Pochér den hvide del af porrene i smør tilsat stjerneanis i 15-20 minutter - i gryde ved middel varme eller i ovnfast fad ved 100 grader. 5-8 stjerneanis. 2-3 fed hvidløg
kartoffel- og svampealliance. grøn nytårsmenu. kartoffel- og portobello(h)jul. Julens gastronomiske glæder er knapt slut, før vi skal til at tænke på nytårsmenuen
Måske kunne det være en idé til din Nytårsmenu. Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
Rosenkålspureen kan med fordel serveres som forret til Nytårsmenuen. -). -) Retten har fået flot farvespil og kontrast, og de små granatæblekerner og balsamico prikkerne skal forestille sig
En super forret til nytårsmenuen. Damp fisken i en 200 gr varm ovn i 10-15 minutter. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
årets nytårsmenu finder du her. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.