V. i. s. k. u. l. e. b. y. n. g. å. r. a. f. t. p. ,. h. v. o. m. d. M. æ. Æ. ø. j. D. 2. H. B. (. ). T. 1. 0. 5. E. 3. 7. S. c. 4. C. R. 8. K. F. N. 6. è. e l
Pisk mel og æggeblommer i. Læg dejcirklen i en smurt tærteform, så den dækker bund og sider. 125 g smør100 g sukker1 nip salt250 g hvedemel2 æggeblommer2 spsk koldt vandÆblefyld. Læg dejen i en skål, og sæt den i køleskabet i 30 minutter. 2 æggeblommer
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. f. m. i. n. V. v. y. ,. b. å. k. u. p. M. D. æ. J. E. c. K. ä. ). T. /. O. (. 1. 8. %. Æ. 2. 5. ½. 3. 7. -. S. L. R. F. A. G. P. B. 0. 4. H. U. w. C. z. ". <
Læg dem på mørdejsbunden (måske skal alle ikke bruges). Halvdelen af mørdejen lægges i tærteformen. Rul halvdelen af dejen ud og læg den i en tærteform med en diameter på 12 cm
det blev til en æbletærte med karamelbund. Du skal ikke røre fyld sammen, du åbner bare en dåse, hælder indholdet ud over æblerne og du får en yderst delikat æbletærte
Pisk mel og æggeblommer i. 125 g smør100 g sukker1 nip salt250 g hvedemel2 æggeblommer2 spsk koldt vandTærtedej. Læg dejen i en skål, og sæt den i køleskabet i 30 minutter. 2 æggeblommer
Æ. b. l. e. t. æ. r. m. d. k. a. g. o. n. c. D. h. s. å. p. ,. i. w. -. f. A. u. M. y. v. j. J. H. E. P. B. 3. 0. 2. 5. ø. 1. F. C. 6. (. x. ). ½. K. S. T. R. L. 4
L. æ. k. e. r. b. l. t. m. d. o. n. s. I. g. i. 1. 8. 0. ø. u. ½. a. p. v. f. c. 3. -. 4. N. ´. T. å. 5. S. (. ). B. ,. j. P. H. F. h. V. y. 7. M. &. 9. 2. Ø. L