Vilstrups sukkerfri banankagebrød½ dl flydende margarine2 ægLidt sødestof efter smag2 modne bananer½ dl mælkLidt vanilie extractKanel Kardemomme2 dl havreklid (eller mel)1 tsk bagepulver½ dl nødder eller solsikkekernerMuffinsforme, eller en bradepande. Forvarm ovnen på 175 graderMos bananerne sammen med de andre ingredienser, og kom dem i muffinsforme (mine er firkantede) og bag dem i den varme ovn ca 30 min. 2 dl havreklid. 1 tsk bagepulver
bagepulver. imens du slapper af eller nyder tiden med et godt magasin. Dette er de boller som vi har erstattet med de usunde rundstykker eller hvedeboller herhjemme – OG GODT ER DET
) Kom havrekliddet i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. ) Bag kagerne i en 175 grader varm ovn i en halv time. ) Skru ovnen ned til 150 grader og bag dem i 5 minutter mere