Rodfrugterne vendes i marinaden. Rodfrugterne renses og skæres i større stykker. Så mange som I kan spise og beregn rigeligt – da retten også smager godt næste dag eller med i madpakkenMarinade
Svinemørbrad med spidskålssalat, dip og bagte gulerødder. BBQ-lår ( Marinaden med ketchup er brugt, dog med brun farin i stedet for sirup) med pastasalat
Vend gulerødder og persillerødder i marinaden. Bagterodfrugter. Bland marinaden af 1 spsk revet ingefær, honning, soja og olie. 30 minutter til rodfrugterne er gyldne og møre
Stegt kulmule med bagterodfrugter i marinade Dejligt tilbehør, der kan varieres i det uendelige, og som naturligvis egner sig til meget andet end stegt fisk
Stegt kulmule med bagterodfrugter i marinade Dejligt tilbehør, der kan varieres i det uendelige, og som naturligvis egner sig til meget andet end stegt fisk
Torsk og rodfrugter i pakker. Stegt kulmule med bagterodfrugter i marinade 4 personer. Print This Post. Anden slags fisk ville sikkert også kunne anvendes – så hedder den bare ikke rødfisk i ovn – men vi er blevet glade for rødfisken fordi den ikke smager kraftigt af fisk, så derfor kan ungerne også lide den