Jeg har lavet forskelligt juice og i sådan en mængde at der er til nogle dage. Jeg har ikke tid til at lave juice hver dag og synes at det holder sig fint på køl i nogle dage og faktisk kan det også sagtens fryses
Sammen med gulrotrestene fra ferskpresset juice, ble denne varianten med hirse nok en favoritt. Eple i stedet for banan, tørkede aprikoser istedet for gojibær, honning i stedet for stevia etc
½ banan. ½ banan. ½ banan. ½ banan. 1 dl appelsinjuice. 1 banan. 1 dl appelsinjuice. 1 banan. 1 dl yoghurt naturel - appelsinjuice kan også bruges 1 flaske eller et stort glas. 1 dl appelsinjuice. 1 banan. 1 dl appelsinjuice. 1 banan. 1 dl yoghurt naturel - appelsinjuice kan også bruges
1 frossen banan. 1) Hvis ikke du har en banan i fryseren skal det klares først. 2) Tag den frosne banan op og lad den ligge på køkkenbordet en kort stund. 1 frossen banan
juice). Sæt det til side, så det kan blive til en slimet masse, mens du i en stor skål moser bananerne og blander mosen med olie, rismælk, eddike og agave
Her til morgen spiste jeg dem med hybenmarmelade, hertil lidt juice og ingefærthe. 1 moden banan. Nogle gange må det gerne gå lidt hurtigt, selvom det er søndag