Dette er en chokoladekage med hindbærmousse, og den er bare underskøn. Kombinationen af den lækre chokoladekage og den cremede hindbærmousse er bare intet mindre end fantastisk
De er store og bløde, lige til at bruge i sådan en chokoladekage i stedet for sukker. Den skal være blød i midten og har bedst af at stå til næste dag inden den nydes
Hvid cremeHusblassen lægges i blød i en ½ liter koldt vand i en halv time. Punkt 1-6 skal udføres dagen før servering BlåbærsyltVaniljestangen flækkes på den lange led og vaniljekornene skrabes ud med en lille kniv
Rør det udblødte husblas ud i og hæld det hen over chokoladen. Pisk resten af fløden sammen med flormelis og vaniljeessens til en blød flødeskum - du må endelig ikke piske det for meget
Mormors Chokoladekage fra Slaraffenland – stjernen på eftermiddagskaffebordet. Kagen i dag postede jeg et billede af for nogle dage siden på både Facebook og Instagram – nemlig Chokoladekage fra Slaraffenland
Kender I det, at man ikke kan finde en opskrift der passer til de ting man har liggende i skabene. Så må man jo bare lave sin egen opskrift og det lykkedes jo egentligt meget godt
En lækker, blød, nøddeagtig chokoladekage. Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- og glutenfrie køkken i denne tid
Hæld sukker og smør i en skål, rør det sammen og pisk det, til det får en blød konsistens. Her er opskriften på en super dejlig, kraftig og mørk chokoladekage
Kagen skal være blød i midten når den er færdig. Der er ikke noget bedre end chokoladekage, og jeg har virkelig mange forskellige opskrifter på chokoladekager
De har lavet en ny og blød udgave, som man sagtens kan give til børn. Bestillingen lød på en simpel chokoladekage uden fyld, men smurt op med en almindelig smørcreme