Blomkålssalat med persille opskrifter

Blomkålssalat med granatæblekerner

Blomkålssalat med granatæblekerner

Copyright © CA food and cakes [Blomkålssalatmed granatæblekerner], All Right Reserved. Vend salaten sammen med dressingen og fordel salaten over ruccolaen, drys med pinjekerner
blomkålssalat med hasselnødder

blomkålssalat med hasselnødder

Hak persillen bland den i. Del blomkålen i små buketter og bland den med ærter, rosiner og nødder. 1 bdt bredbladet persille (evt. 1 bdt bredbladet persille (evt
Cremet blomkålssalat

Cremet blomkålssalat

Skær peberfrugten i mindre stykker og hak persillen groft, top med de grofthakkede paranødder. Her for neden serveret med stegt flæsk
Blomkålssalat

Blomkålssalat

Server med marineret kylling og tzaziki til. 1 lille dusk bredbladet persille. 1 lille dusk bredbladet persille
Blomkålssalat med urtecreme

Blomkålssalat med urtecreme

Slut af med en god dusk grofthakket persille der blandes i til sidst. dild, basilikum og persille. Her er en udgave med blomkål med en grøn urtecreme – super velsmagende til al slags kød og især laks
Blomkålssalat med citronmarineret Tofu og Havtorn

Blomkålssalat med citronmarineret Tofu og Havtorn

Pynt med frisk persille og citronskal strimler. Frisk persille, strimler af økologisk citronskal. Det var en overraskelse at se en stor flot havtornebusk i morges, da vi gik tur med vores hund Otto
Blomkålssalat med primadonna

Blomkålssalat med primadonna

Copyright © CA food and cakes [Blomkålssalatmed primadonna], All Right Reserved. Så er den her igen, i dag med primadonna ost i stedet for parmesan
Sprød blomkålssalat med parmesan og ristede mandler

Sprød blomkålssalat med parmesan og ristede mandler

Skyl persillen oghak den groft. Denne blomkålssalat er altså et hit. Blomkål er i sig selv måske ikke den mest interessante, og mange forbinder den måske med den pruttelignende lugt, som fylder luften, når man koger blomkål
Krydret bønne/linsesalat

Krydret bønne/linsesalat

Blomkålssalatmed primadonna. En dejlig spicy salat med masser at proteiner fra bønnerne og linserne. Fetacreme med rødpeber og rødløg