Blommechutney opskrifter

Blommechutney

Blommechutney

Flæk, udsten og skær blommerne i kvarte. Skræl, udkern og skær pærerne i ret grove stykker. Bland frugt og løg i en gryde med rosiner, sukker, chili, ingefær, kanelstænger og vineddike
BLOMMECHUTNEY

BLOMMECHUTNEY

BLOMMECHUTNEY100 gr rørsukker1 lille rødløg4 blommer1 tsk fennikelfrø2 spsk æbleeddike1 spsk olivenoliesalt + peber 100 gr rørsukker
Gråand med linser og blommechutney

Gråand med linser og blommechutney

D. e. t. r. i. k. b. a. o. l. d. ,. g. s. å. u. m. ø. N. f. n. v. 1. 6. æ. S. h. j. -. y. p. M. J. z. G. c. (. 2. ). 4. /. T. 0. L. P. B. I. F. 5. A
Valnøddeboller og blommechutney

Valnøddeboller og blommechutney

S. å. d. a. n. e. k. l. i. g. r. v. j. s. ø. …. p. f. t. h. y. o. m. b. c. u. A. ,. O. H. V. (. 1. 6. ). 3. 5. æ. 4. 8. 0. 2. L. ½. N. B. -. C. –. D. G. M
Raita

Raita

chutney – du kan bruge en mild mangochutney, jeg bruger en hjemmelavet blommechutney, det betyder ikke så meget, det skal bare være en mild chutney
Blommechutney

Blommechutney

500 gr. blommer. 1 lille løg. 150 gr. rørsukker. 1 dl æbleeddike. ½ tsk chili. 2 laurbærblade. Skyl blommerne, halver dem og fjern stenene