På med bønner og bokchoy. 2 bokchoy. I mens kyllingen/sauce hygger sig deler du hver bokchoy i halve, som derefter deles i yderligere 4 stykker. 2 bokchoy
Nogle steder hedder den pak choy, nogle steder bokchoy eller pak choi. 4 blade pak choy. I denne opskrift er brugt en bladgrønsag, som ikke bliver brugt så meget i Danmark
Herefter tilsættes spinat/bokchoy. Anvendes frisk spinat eller bokchoy tilsættes nudlerne samtidig. 150 gram frisk eller frossen spinat, bokchoy, choy sum eller lign
Snit BokChoy groft på skrå. Derefter tilsættes bokchoy kålen som steges under jævnlig omrøring i ca. Inden servering drysses kyllingespydene med de let-ristede sesamfrø og anrettes med bokchoy salaten og limebåde til
- og dampet bokchoy. Jeg kan bedst lide når bokchoy har et godt bid, og derfor overhælder jeg dem alene med kogende vand, da der i princippet ikke skal mere til
Får du ikke tak i bokchoy går det alltids an å bytte den ut med f. pak choy-bladene i to på langs. Tilsett paprika og bokchoy i kjelen, og varm opp til pak choyen har falt sammen og blitt gjennomvarm
og server den lækre varme bokchoy salat med andebrystet. 500 g bokchoy skåret groft. Varm soyaen op og lynsteg ingefær, hvidløg, bokchoy og sesamfrø i 3 min. 500 g bokchoy skåret groft
Får du ikke tak i bokchoy går det alltids an å bytte den ut med f. pak choy-bladene i to på langs. Tilsett paprika og bokchoy i kjelen, og varm opp til pak choyen har falt sammen og blitt gjennomvarm
Bokchoy skylles grundig og kvartes. Suppen varmes og bokchoy og gulerodsnudlerne gives et let opkog. Nudlerne anrettes i en skål med bokchoy, bønnespirer og kalveinderlår og suppen hældes over, ¼ tsk