Bouillon til rødvinssovs opskrifter

Rødvinssovs

Rødvinssovs

bouillon og bring sovsen i kog under piskning. Pisk rødvin og mel sammen til en klumpfri jævning i en tykbundet gryde
Brun sovs

Brun sovs

Fedtet du skummer af, bruges som fedtstof, og væsken der bliver tilbage er bouillonen. Brun sovs – Vi danskere spiser sovs til rigtig mange retter
Den perfekte vildsvinekølle

Den perfekte vildsvinekølle

I weekenden var der så endelig en god grund til at spise den. Tag køllen ud af køleskabet et par timer inden den skal tilberedes og gnid den med havsalt (også kaldet "gourmetsaltning", hvilket der kan læses mere om andetsteds) en time før den skal i ovnen

Efterårs-simregryde

Rødvin, bouillon og tomatpuré tilsættes og bringes i kog. Har efterårsferie i denne uge og nyder det til fulde

Hurtig og let rødvinssovs

Tilføjbouillonen eller fonden og timianen. Sovsen er god til vildt, stege og i andre sammenhænge, hvor man bruger rødvinssovs