(hvilket du skal i denne opskrift). Mit brød havde lidt besvær ved at komme ud af formen, så hvis du vil undgå det, så kom bagepapir i bunden af det ildfaste fad
Rør lidt mel i vandet ad gangen, sørg for det er godt rørt ud. Struktur på det færdige bagte brød. Hæld de 2 dl mel du stillede til side ud på bordet, og ælt nu brødet med dine. Når brødet er gennem æltet deler du det i 4 lige store dele. Form 4 brød, og vrid dem som en karklud, det giver en flot. Bage i forvarmet ovn på 235 grader 1 15 – 20 minutter. Jeg laver altid mine brød ved håndkraft – uden maskine 1 liter vand
Jeg prøver at eksperimentere med forskelligeopskrifter på glutenfri rugbrød og har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
Endelig har jeg fundet en opskrift og metode som giver lækre glutenfri boller. Det er helt klart en fordel af køre denne dej på en røremaskine da glutenfridej bliver bedst af at der bliver pisket luftig
Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i Claus Meyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken