Hvis du vil lave bulgursalaten udenfor årstiden, kan du sagtens bruge andre saftige frugter som nektariner, appelsiner, blommer eller måske andre bær i stedet for kirsebær, og hvis du ikke har bulgur, vil du sagtens kunne erstatte med quinoa, spelt eller perlebyg
Den ultimative toast med gedeost, valnøddepesto og karamelliserede løg / Grove scones med cheddar og løg / Fuldkornstærte med karamelliserede løg og gedeost / Bulgursalatmed ærter, kirsebær, løg ogfeta
Skær imens soltørrede tomater ogfeta i små stykker. Pil løg og hvidløg halver løget og skær i så tynde strimler som muligt, brug gerne et mandolinjern og gør det samme med hvidløget
De bagte grøntsager blandes med bulguren og serveres medfetaost i tern. feta i tern. grøntsager efter smag - jeg brugte peberfrugter, gulerødder, rødløgog butternutsquash denne her gang
citrusfrugt (saft og skal). Bulgursalat. 4 små rødløg, skåret i kvarte. 1 rød og gul peberfrugt i store stykker. 5 dl bulgur koges efter anvisningen. 200 g feta i tern
Jeg fejrer efteråret med årets første sellerimos (se under fanen "dips og pesto"), serveret med kyllingedunser ogbulgursalat (se under fanen "salater")Opskriften på kyllingedunserne får I her