Som tilbehør havde jeg lyst til noget stærk og samtidig sundt og lækkert, så det blev en chilicon carne i kylling udgave, så dermed kom navnet "ChiliconKylling"
Der findes intet bedre end en skål dejlig varm og stærk chilicon carne på en lidt halvkold efterårsdag, men vi trængt til lidt fornyelse, så derfor er det hakkede oksekød udskiftet med kylling
Da jeg var helt lille, kunne jeg slet ikke lide chilicon carne. Der er alt fra “kyllinge” og kebab chunks til krydret gyros, beef style strips, burgerbøffer, nuggets og hakket “kød”
Valget stod mellem gårdsdagens Chilicon carne-rester eller en bulgursalat med kylling. Salaten blev serveret med en klat creme fraiche med persille og hvidløg, og et ordentlig stykke kyllingebryst
Personligt bruger jeg altid chapati til Chilicon Carne og til Biryani, og det syntes jeg holder rigtig godt, selvom retten jo mere er rettet mod indiske retter
Og hvis du skulle have en rest af aftensmaden tilbage, fx chilicon carne, ovnbagte grønsager, guacamole, deller eller lignende, så smid dem i en æggewrap dagen efter