I den forbindelse er vi i gang med sprøde havregrødschips med hvid chokolade og tørrede jordbær på. Hak din hvide chokolade fint og knus de frosne jordbær en anelse
Den mætter rigtig godt og det er også en af grundene til at jeg er så vild med havregrød. Lige for tiden er jeg ret besat af den her chokolade-agtige grød
Igen – jeg holder af at lave mad, og så har jeg en meget sød tand efter især chokolade. I hvert fald fem ud af ugens syn dage står den på havregrød – men aldrig den “almindelige version”
Der var spejlæg, bæryoghurt med rugbrødsknas, brødkurv, hønsesalat med bacon, laks med sennepsmayo, sprød kylling med koriandermayo, amerikanske pandekager og chokolade-hasselnøddecreme
Det smager skønt af chokolade og uden at være tilsat sukker. Her har jeg brugt dem i sprøde knækbrød og ellers bruger jeg dem ofte som et ekstra drys ovenpå min chiagrød, køleskabsgrød eller havregrød
Smelt chokoladen over vandbad. Friske bær, bag havregrød, æg i serano, friskpresset juice med ingefær, kernemælkspandekager, sund banankage, brød fra Lagkagehuset og hjemmelavet nutella