Til dine fyldtechokolader skal du bruge. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Sæt massen på køl og brug den som fyld i chokolader, uhmm ½ dl lys sirup
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldtechokolader, med en skøn chokolade ganache
Og jeg besluttede, at gaven skulle være hjemmelavede, fyldtechokolader - dels fordi jeg havde chokolade til overs fra Mudcaken, dels fordi det bare smager mega godt
Hvis chokoladen er tempereret korrekt, så er chokoladerne lige til at vippe ud af formen. Alt hvad du skal bruge tilchokoladefremstilling, kan du købe hos Fru
Fyld panettonen med cremen og stil den i køleskabet i et par timer tildækket før den serveres. I de sidste par måneder op mod jul kan du se panettone overalt fra bagervinduer til specialbutikker og i supermarkeder
Til saltkaramellen. Lad den køle helt af, og fyld den i en sprøjtepose. Hvis de er tempereret korrekt, burde du nu let kunne banke chokoladerne ud af formen
Bare fra jul hvor den var alenlang også til nu hvor den næsten ingenting fyldte. Man skal være forsigtig for der kan nemt gå hul på dem, og så fiser alt det lækre fyld ud
Fyld den op og sprøjt på kagerne. Ingredienser til ca. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Tilsæt smør og creme fraiche og pisk til det er blandet sammen
Sådan så forretten ud til min fødselsdag i sidste uge – Mums. Det her er virkelig en forret, jeg vil anbefale at kaste dig ud i, hvis du er til laks, tigerrejer og avokado
Da der både er kokos i dejen, og i fyldet, smager den meget af kokos. Sidste år til min fødselsdag lavede jeg en chokolade og valnødder tærte som var et stort hit