H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Det er vigtigt at dåsen er dækket til med vand, hele tiden. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Alle ingredienser kommes i en gryde og det hele bringes i kog
Pisk mascarpone, kakao og flormelis til er let og cremet. Pynt med de resterende bær, og sigt evt. Kagen er let og luftig, men ikke lige så sød som normale chokoladekager
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldtechokolader, med en skøn chokolade ganache
Hvordan man kommer chokolade i en form, er der delte meninger om, men jeg synes det er nemmest, hvis du hælder chokolade i formen (formen kan med fordel have stået i køleskabet noget tid før), så hullerne er helt fyldteog derefter vender formen på hovedet over en skål, så den overskydende chokolade tømmes ud
I en anden skål blandes alle de tørre ingredienser sammen med smørret. Kvinde krisecentre har til formål at beskytte og hjælpe kvinder som er udsat for psykisk eller fysisk vold
Udover at komme det på æbler, grød eller bare at spise det med ske (ja, sig hej til en kæmpe nøddesmør-fan), så fyldte jeg friske dadler med mandelsmørret, dyppede dem i smeltet mørk chokoladeog dryssede med grofthakkede, ristede mandler
Bank formen i bordet, hæld det overskydende chokolade fra og skrab formen ren med en stor spatel. Rør godt rundt og slut af med at give ganachen en tur med stavblenderen
Muffinformene fyldes medchokoladeog sættes i fryseren. Er man ikke til kakao, kan man bruge carobpulver i stedet for og så holde lidt igen med sødemidlet
En med pebermyntecreme og en med lakrids. I går forsøgte jeg mig medfyldtechokolader. )Sammen med god mørk chokolade er det absolut værd at gå i køkkenet for
De har et sprødt bid og så er de fyldtmed delikat mørk chokolade. Man kan også fylde småkagerne med hvid chokolade, myntechokolade, frosne bær eller en anden lækker hård creme
Jeg overtræk med en plade marabou med nødder ognoglechokoladeknapper. I sidste uge skulle jeg have kage med på arbejde og det var jo en oplagt chance for at prøve nogle nye opskrifter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.