Det er virkelig lækkert med de store stykker chokolade. 50 g groft hakket mørk chokolade. Jeg fik opskriften af en kollega, og jeg må sige, at den er farligt god
Smelt din chokolade langsomt, over svag varme i et vandbad. Dyp bundene i rigeligt med chokolade Du kan med fordel bage en dobbelt portion da de er fryseegnet ca
Først en chokoladekage, og dernæst en kokoskage. Resterne fra chokoladekagen kan man vælge at grovæde ved siden af (ligesom jeg gjorde), eller bruge dem til fx romkugler eller lign
en god sandkage med frugt og chokolade - det er godt. 2 æg2 dl rørsukker100 g smeltet klaret smør, uden det hvide mælkeprotein - eller 1½ dl olie1 banan, overmoden1½ tsk vanniljesukker, eller kornene fra en stang vanilje1½ tsk bagepulver2 dl kokosmel2 dl hirsemelfyld75 g god mørk chokolade hakket i grove stykker
Bland mel og bagepulver og rør det i æggeblandingen sammen med kokosmel, hvis chokolade og vædske. Smelt den mørke chokolade i en skål i en gryde med lidt kogende vand
En kokoskage som får dig til at dagdrømme om fyldet i en Bounty chokoladebar og flødeboller. Denne kage har jeg valgt skal hedde A Coconut Dream / En kokos drøm, for når den spises, kan man ikke undlade at tænke på fyldet i en Bounty chokoladebar eller en flødebolle
Jeg kan faktisk heller ikke lide den vildt søde, klæge masse der er omgivet af kedelig chokolade. Men ideen med chokolade og kokos - den er god, så vi blader de to ingredienser og bager en dejlig kage
Hak chokolade og nødder i fine stykker og rør det i dejen. mørk chokolade. Op til 75% af fedtet er skåret væk, og jeg bruger den mørke 86% chokolade fra Marabou. bagepulver 130 gram kokosmel 60 gram mørk chokolade (86%) 40 gram hasselnødder 2 æg Sådan gør du. 60 gram mørk chokolade
Vær opmærksom på, at kokosmel indeholder fedt, og der er mørk chokolade i. kanel 40 gram flydende Becel 70 gram Perfect Fit 3 æg 2 dl minimælk 2 tern finthakket chokolade (Marabou 86%) Sådan gør du