Chokolademuffins har kun én ulempe … eller to måske – de er vanedannende og de forsvinder som dug for solen, så lav endelig dobbeltportion eller tredobbelt, ellers er der med garanti ikke nok
Rør chokolade i. Si mel, salt, bagepulver, fiber og kakaopulver sammen. Hæld kakaomælken i. ca 24 muffins 250g sukker 4 æg 150g oliemagarine 3½dl kakaomælk (evt. kakaopulver 100-150g hakket chokolade. Bages ved 175g varmluft 25 min Min datter, Vigga 6 år, bestilt glasur og krymmel på, så det blev til Pang-muffins. -) ca 24 muffins 250g sukker 4 æg 150g oliemagarine 3½dl kakaomælk (evt
Som variation kan du også lave disse lækre chokolademuffins uden toppingen, evt toppe dem med en lækker dadel/kakao/kokos glasur, eller komme lidt mere chokolade i dine muffins
Lækre chokolademuffins. Kom chokoladen i. Bland mel med vanillesukker, bagepulver og kakao og sigt det i æggeblandingen skiftevis med smeltet margarine og mælk