Sådan var det, da jeg for et par aftener siden lavede citronsorbet og bagt ananas. Citronsorbeten er fra bogen "Vidunderlige Isvariationer", hvor jeg blot udelod basilikummen
Lad kagen afkøle helt, før den skæres i firkanter og serveres med en kugle vanilleis, citronsorbet, et drys flormelis, en frisk citrusfrugtsalat eller blot iskold, som den er
Så den har stået på citroner i de sidste 14 dage – alt lige fra marokkanske saltsyltede citroner, lemon curd, citronmarmelade, citronsmåkager, citronsorbet, citronis og mon ikke der sniger sig en klassisk citronfromage ind på listen når de sidste citroner skal bruges
Puf er en opskrift af Lene Holme Samsøe fra bogen “Mig og mini strik” Jeg har strikket min Puf i den fineste håndfarvede mohairgarn fra Sabina Siestø i farven “ citronsorbet med et strejf af hindbær”
Apppelsinsorbet, citronsorbet og limesorbet, for at få lidt syre til den kraftige chokoladebrownie. Så bevæger vi os mod slutningen af året, og det skal fejres med manér
Aperitivi-afsnittet er et hyggeligt sidste indspark som afslutning på den første del af bogen, hvor man finder opskrifter på italienske pre-dinner drinks som den efterhånden ret kendte “Bellini” lavet af hvide ferskner og prosecco, den mindre kendte “Lo spritz Veneziano” på Aperol, hvidvin, mineralvand eller den – for mig om ikke andet – helt ukendte, men meget tiltalende “Sgroppino con prosecco”, som er citronsorbet, grappa og prosecco